Ζήσης: «Αφιερώνω το Κύπελλο στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου» (vid)

Ζήσης: «Αφιερώνω το Κύπελλο στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: «Αφιερώνω το Κύπελλο στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου» (vid)

bet365

Ο MVP του Τελικού Κυπέλλου, Νίκος Ζήσης, αφιέρωσε το τρόπαιο στη σύζυγό του, Φανή, και τα τέσσερα παιδάκια του.

Ο Έλληνας γκαρντ, μετά από 19 χρόνια, πανηγύρισε ξανά ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ και αναδείχθηκε MVP του Τελικού με τον Προμηθέα.

Μετά την αναμέτρηση, έδειξε την χαρά του και είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Χαίρομαι για την οικογένεια της ΑΕΚ, τον κόσμο, την διοίκηση. Για μένα ήταν μεγάλο το κίνητρο όταν με πήραν τηλέφωνο από την ΑΕΚ. Νιώθω ευλογημένος. Ίσως είχα διαγράψει από το μυαλό μου την πιθανότητα να γυρίσω. Από την πρώτη μέρα ένιωσα πολύ καλά, ένιωσα το καλωσόρισμα όλων.

Χαίρομαι που έβαλα το λιθαράκι μου, ώστε να προσθέσουμε στην τροπαιοθήκη της ΑΕΚ έναν τίτλο ακόμη. Δεν ήταν από τα καλύτερα μου παιχνίδια. Το κλειδί ήταν ο Κέντρικ, άλλαξε το ρυθμό του αγώνα. Στο τέλος, άξια το πήραμε. Οι διαιτητές έκαναν καλή δουλειά. Αφιερώνω το Κύπελλο στα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ξέρω ότι με βλέπετε, σας αγαπώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα