Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια»

Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια»

Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια»

Ο Μάκης Γιατράς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στον άτυχο Λάνγκστον Χολ.

«Ήταν άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα πριν από τον αγώνα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα που προέκυψαν και στη διάρκεια της αναμέτρησης. Τα παιδιά πάλεψαν, έπαιξαν με αυταπάρνηση, έδειξαν διάθεση και έδωσαν μάχες για όλες τις μπάλες. Θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως πέρα από τους τραυματισμούς, χάσαμε και πολλά εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι για τον Λάνγκστον Χολ που χτύπησε. Θα δούμε τι ακριβώς έχει. Το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο βαρύ. Την Τρίτη πάμε Στρασβούργο και το Σάββατο παίζουμε στο Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό να έχουμε υγεία για να αντέξουμε στις απαιτήσεις» δήλωσε ο τεχνικός του Προμηθέα και συνέχισε:

«Ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι και τον ευχαριστούμε για την στήριξή του. Είναι σημαντικό να ακούγεται η ιαχή “Προμηθέας-Προμηθέας” στις κερκίδες. Καθημερινά αποκτούμε όλο και περισσότερους νέους φίλους, οικογένειες, γυναίκες και παιδιά. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Ο Παρκς θα είναι μαζί μας και στο Στρασβούργο και βλέπουμε. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη στο Basketball Champions League. Πρόκειται για μια διοργάνωση με ποιοτικές ομάδες και με καλούς παίκτες και προπονητές. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet