Βασιλόπουλος: «Ό,τι και να γίνει, να ξέρουμε πως έχουμε δώσει το 100%»

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Ό,τι και να γίνει, να ξέρουμε πως έχουμε δώσει το 100%»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπαικό.

Ο έμπειρός φόργουορντ είπε στην κάεμρα της ΕΡΤ: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν σε δύσκολη συγκυρία. Τώρα είναι σε καλύτερη φόρμα. Σε εμάς έχουν γίνει τρεις νέες προσθήκες. Για εμένα έχει σημασία το ποιος θα μείνει περισσότερο συγκεντρωμένος στον αγώνα».

Για τα ριμπάουντ πρόσθεσε: «Είναι το αυτονόητο τα ριμπάουντ. Αυτό που κάνει μια ομάδα να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι η συγκέντρωση για 40 λεπτά. Εκεί κρίνονται οι αγώνες»

Για το αν η ΑΕΚ το θέλει περισσότερο: «Θα πρέπει να τον ευχαριστηθούμε περισσότερο. Οι Τελικοί είναι διαφορετικοί από τα υπόλοιπα ματς. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100% όταν τελειώσει το ματς»

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό: «Έχω κληθεί να τον νικήσω αρκετές φορές, δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει»

Για το αν η συμμετοχή του στον Τελικό είναι ακόμα μια... απάντηση του: «Απαντήσεις δεν έχω να δώσω. Ο πρωταθλητισμός και ο επαγγελματισμός είναι όταν δεν σε βλέπει κανείς στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα