UNICEF Trophy: Στα Λιόσια το Final Four, την Τετάρτη 13/12 η κλήρωση

Newsroom
Trophy

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως η κλήρωση του Final Four του Unicef Trophy θα γίνει 13 Δεκέμβρη, ενώ η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αντίστροφα μετράμε για το Final Four του Unicef Trophy, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 13 Δεκέμβρη στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Δόξα Λευκάδας, Μίλων, ΝΕ Μεγαρίδος και Πανιώνιος διεκδικούν τον τίτλο και τη θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το φετινό Final 4 του Unicef Trophy θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (5 και 6 Γενάρη).

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Η κλήρωση του Final Four του UNICEF Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Δόξα Λευκάδας, Μίλων, ΝΕ Μεγαρίδος και Πανιώνιος είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο ΟΚΑΛ στις 5 και 6 Ιανουαρίου και μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέσως μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα