Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής, έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής, έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει»

Newsroom
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής, έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει»

bet365

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στεκόμενοι στις αποφάσεις που πήραν για να φτάσουν ως αυτό το σημείο.

Όπως ήταν φυσιολογικό η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, μετά και την επικράτηση επί του Περιστερίου στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας πρώτα αποκλείσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό, έχει φέρει μεγάλη ευφορία στις τάξεις του συλλόγου. Οι Πρόεδροι της ομάδας, κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της ΚΑΕ και μίλησαν για το «μέχρι τέλους» που φωνάζουν πλέον οι φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και τους στόχους από εδώ και στο εξής.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι. Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο top επίπεδο».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο πέρυσι έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Για τον λόγο που οι φίλοι του Ολυμπιακού φωνάζουν το σύνθημα «μέχρι τέλους»: «Έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής. Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους!». Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για το πως νιώθει όταν το ακούει: «είναι απολαυστικό όταν το ακούμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!».

Αν θεωρείται η Κρήτη γούρικη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη!».

Για το αν στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague: «σήμερα πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα», ενώ από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε «έχω μάθει πλέον να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα στην Βαλένθια!».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα