Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κοκορομαχία» Παπανικολάου - Αγραβάνη (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κοκορομαχία» Παπανικολάου - Αγραβάνη (vid)

bet365

Τα «αίματα άναψαν» στα τελευταία λεπτά της 3ης περιόδου στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Κώστα Παπανικολάου να μπλέκονται σε «κοκορομαχία».

Το ντέρμπι των αιωνίων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είχε και μπόλικα νεύρα. Με τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Κώστα Παπανικολάου να έχουν τη δική τους... κοκορομαχία, μετά από τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ενώ το σκορ ήταν στο 55-41 υπέρ του Ολυμπιακού (3.22 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου).

Ο Αγραβάνης είχε καταφέρει να πάρει καλύτερη θέση, με τον Παπανικολάου να φαίνεται να τον απωθεί εκνευρισμένος, ενώ ο Φαλ είχε εξασφαλίσει το ριμπάουντ.

Ο Αγραβάνης φάνηκε να ζητάει, σε έντονο ύφος, το λόγο από τον πρώην συμπαίκτη του, με αρκετούς παίκτες και των δύο ομάδων να μπαίνουν στη μέση για να εμποδίσουν την κλιμάκωση της στιγμής.

Οι δύο παίκτες χωρίστηκαν, ο Παπανικολάου επιχείρησε να εξηγήσει στον Αγραβάνη τι ακριβώς συνέβη. Οι διαιτητές χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ τον Παπανικολάου, το οποίο ήταν το 4ο προσωπικό.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα