ΕΟΚ: «Άλλο ένα τριήμερο γιορτής του μπάσκετ στην Κρήτη»

ΕΟΚ: «Άλλο ένα τριήμερο γιορτής του μπάσκετ στην Κρήτη»

bet365

Όπως είναι γνωστό τα Χανιά είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το φετινό Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 8-10/4 και η ΕΟΚ εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα διεξαχθεί και πάλι μια γιορτή του αθλήματος.

Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του Final 4 στο Ηράκλειο της Κρήτης, σειρά παίρνουν τα Χανιά προκειμένου να φιλοξενήσουν το αντίστοιχο Final 4 Κυπέλλου στις γυναίκες. Όπως είναι γνωστό τη πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν φετινό τρόπαιο είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΟΑ Χανίων και η Ελευθερία Μοσχάτου ενώ η κλήρωση των ημιτελικών είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην επίσημη ανακοίνωσή της «σε… Κρητική υπόθεση εξελίσσονται τα F4 των κυπέλλων μπάσκετ 2021-22, με τα Χανιά να παίρνουν τη σκυτάλη από το Ηράκλειο για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση των γυναικών το τριήμερο 8-10/4.

Για μία ακόμα φορά η Πολιτεία δια του αρμόδιου Υπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ήταν αρωγός της προσπάθειας, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα και δείχνοντας εκ των προτέρων την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Με δεδομένη και την επιθυμία των τοπικών φορέων της Κρήτης και της άριστης συνεργασίας που υπήρξε και στη διεξαγωγή του F4 του κυπέλλου ανδρών, υπάρχει η πεποίθηση για άλλο ένα τριήμερο – γιορτής του μπάσκετ.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα