Τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλια του Λαρεντζάκη: «Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά» (vid)

Τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλια του Λαρεντζάκη: «Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλια του Λαρεντζάκη: «Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά» (vid)

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοίμασαν τούρτα - έκπληξη στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα 28α γενέθλια του. Τι δήλωσε μετά την πρόκριση επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο ο διεθνής γκαρντ.

Μετά την άνετη νίκη - πρόκριση των Πειραιωτών με 55-90 στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας, ο εορτάζοντας Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε αναλυτικά:

«Κάναμε καλή εμφάνιση. Παίξαμε καθ' όλη σε όλο τον αγώνα καλή άμυνα, ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς και δείξαμε καλά στοιχεία. Σίγουρα κάναμε και λάθη, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς. Σε γενικές γραμμές, όμως, από ότι κατάλαβα και από τα λεγόμενα του κόουτς έμεινε ευχαριστημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας και του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Από το σημερινό ματς κρατάω σίγουρα την άμυνα, τη διάθεση και την ενέργεια που δείξαμε και εννοείται τη νίκη».

«Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες»

Στη συνέχεια ο Λαρεντζάκης σχολίασε την έναρξη της EuroLeague που πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την 1η Οκτωβρίου την Μπασκόνια στο ΣΕΦ: «Σίγουρα η EuroLeague είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα έως τώρα παιχνίδια. Στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ υψηλό το επίπεδο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η νίκη. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες».

Τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλια του

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στον Γηραιό, τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον διεθνή γκαρντ για τα γενέθλια του. Τον περίμενε μάλιστα μια τούρτα - έκπληξη, όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο, με τον ίδιο να δηλώνει πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Μέσα στην ομάδα περνάμε πολύ καλά! Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και χημεία! Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και το δώρο μου ήταν η νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα