Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Αυτοί θα είναι οι διαιτητές του τελικού

Διαιτητής μπάσκετ

bet365

Μία μικρή ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και την διαιτησία αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για τον ορισμό της ΚΕΔ. Αποστολή- Κ. Μελάγιες.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας (18/02 - 19:00) με την ΚΕΔ και τους εκπροσώπους των ομάδων να συμφωνούν σε όλα! Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή ιστορική στιγμή αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφώνησαν στην δαιτητική τριάδα του τελικού.

Οι Παπαπέτρου, Καρπάνος και Κατραχούρας θα σφυρίξουν τον τελικό στο Ηράκλειο, αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Ουσιαστικά η ΚΕΔ έπρεπε να προχωρήσει σε κλήρωση, αλλά πριν ξεκινήσει η διαδικασία ανέφεραν πως είχαν ήδη στο μυαλό τους την πιο κατάλληλη τριάδα.

Ο κανονισμός προβλέπει κλήρωση ανάμεσα σε πέντε διαιτητές, ωστόσο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αποδέχτηκαν την τριάδα που πρότεινε η ΚΕΔ και έτσι δεν έγινε καν κλήρωση. Για την ιστορία και μόνο αν γινόταν κλήρωση θα έβγαιναν δύο εκ των Παπαπέτρου, Καρπάνου, και Κατραχούρα και ένας εκ των Τσιμπούρη και Αγραφιώτη.

Η διαιτητική τριάδα του τελικού των γυναικών

Στην αναμέτρηση του τελικού για το Κύπελλο Γυναικών που θα γίνει επίσης στα «Δύο Αοράκια» με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για 13:30, η ομάδα των διαιτητών που θα κλιθεί να διευθύνει το ματς θα είναι από τους Τζανή Αγραφιώτη, Νώντα Χριστινάκη και Βασιλική Τσαρούχα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα