Πετρούτσι: «Πρέπει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο να αρχίσει η σεζόν»

Gazzetta team
Πετρούτσι: «Πρέπει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο να αρχίσει η σεζόν»

bet365

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας τόνισε πως τα πρωταθλήματα πρέπει να αρχίσουν το φθινόπωρο, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει το ΝΒΑ.

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη εξετάζει το ενδεχόμενο να αρχίσει η σεζόν 2020-21 τον Δεκέμβριο, αλλά ο Τζιάνι Πετρούτσι ανέφερε πως είναι αντίθετος με κάτι τέτοιο για την Ιταλία.

«Περιμένουμε να κάνουν τις δικές τους προτάσεις οι ομάδες της Α1 και της Α2, για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Υπάρχει μια συζήτηση προγραμματισμένη για την Πέμπτη και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ως το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Θα πρέπει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο να αρχίσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου.

Στην αρχή μας έλεγαν πως οι αγώνες θα ξαναρχίσουν κεκλεισμένων των θυρών. Για εμάς, αυτό θα είναι πρόβλημα, γιατί δεν έχουμε μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια. Πρέπει να σκεφτούμε το ίδιο το πρωτάθλημα, το άθλημα το ίδιο. Αν άλλα δημοφιλή αθλήματα δεν άρχιζαν, δεν λέω πως θα ήταν “ο θάνατός σου η ζωή μου”, αλλά υπάρχει ένας ανταγωνισμός, με άλλα δημοφιλή και σημαντικά αθλήματα», είπε σχετικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα