«Ενδιαφέρεται για Πάντερ η Μακάμπι» (pic)

«Ενδιαφέρεται για Πάντερ η Μακάμπι» (pic)

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου εξετάζει την περίπτωση του Κέβιν Πάντερ.

Άρχισε την καριέρα του στο Λαύριο (2016-17) κι επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην ΑΕΚ (2018), για να αφήσει για τα... καλά το στίγμα του, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League.

Φέτος διέπρεψε ξανά, αυτή τη φορά με την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, αφού έκανε το back-to-back στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και πήρε το βραβείο του MVP του Final 4.

Οι εμφανίσεις του Κέβιν Πάντερ δεν περνούν απαρατήρητες και όπως υποστηρίζει το «pianetabasket», η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, για να είναι το backup του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ομάδα του Ισραήλ όντως έδειξε το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο Αμερικανό σουτέρ, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει κι η προοπτική ανανέωσης με την ιταλική ομάδα, καθώς οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα