Χάος στο Ισραήλ: Αναβολές, αίτημα για παράταση της σεζόν και αποχωρήσεις παικτών!

Χάος στο Ισραήλ: Αναβολές, αίτημα για παράταση της σεζόν και αποχωρήσεις παικτών!

bet365

Το κλίμα είναι πολεμικό. Και σκορπάει φόβο! Ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, με την Winner League να προχωράει σε αναβολές αγώνων και να ζητάει την παράταση της σεζόν μετά την 15η Ιουνίου. Παράλληλα, προκύπτουν και οι πρώτες αποχωρήσεις παικτών!

Μόνο μία λέξη μπορεί να περιγράψει την κατάσταση: Χάος! Σε αυτήν την περίπτωση ο αθλητισμός ακολουθεί. Στο Ισραήλ η κατάσταση είναι εμπόλεμη, με τα παραδείγματα των Στέφανου Δέδα, Γιάννη Σφαιρόπουλου και Βασίλη Γεραγωτέλλη να πηγαίνουν στα καταφύγια για να προστατευτούν, να προκαλεί τρόμο.

Κάπως έτσι, η Winner League απέστειλε αίτημα στη Fiba, προκειμένου να μπορεί να «παραβιάσει» την ντιρεκτίβα της υποχρεωτικής ολοκλήρωσης όλων των πρωταθλημάτων μέχρι τις 15 Ιουνίου, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Και στη συνέχεια ξεκίνησε να ανακοινώσει απανωτές αναβολές αγώνων. Ανάμεσά τους το αποψινό ματς της Χαποέλ Χολόν του Δέδα κόντρα στην Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ και η αναμέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Σφαιρόπουλου κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν.

Την ίδια στιγμή, εμφανίζονται δημοσιεύματα που θέλουν κάποιους Αμερικανούς παίκτες να έχουν ζητήσει ήδη να αναχωρήσουν και άλλους να το σκέφτονται σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα