Μιζράχι: «Ποιος θα μας χρηματοδοτήσει αν συνεχιστεί η σεζόν»;

Μιζράχι: «Ποιος θα μας χρηματοδοτήσει αν συνεχιστεί η σεζόν»;

Gazzetta team
Μιζράχι: «Ποιος θα μας χρηματοδοτήσει αν συνεχιστεί η σεζόν»;

bet365

Ο Σιμόν Μιζράχι αναφέρθηκε στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί εν μέσω κορονοϊού.

O ιστορικός πρόεδρος της «ομάδας του λαού» ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλίτικη ιστοσελίδα:

«Η Μακάμπι και εγώ έχουμε περάσει από πολλούς "πολέμους". Πάντα κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας προκειμένου να μην σταματήσουν οι αγώνες στο πρωτάθλημα και την EuroLeague. H τωρινή κρίση έχει δημιουργήσει μια τρομερή ζημιά. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει. Η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ποιος θα μας χρηματοδοτήσει, αν συνεχιστεί η σεζόν; Τα διαμερίσματα των παικτών, τα αυτοκίνητα, οι μισθοί, τα αεροπορικά εισιτήρια... Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν οι διοργανώσεις αρχίσουν την επόμενη σεζόν χωρίς κόσμο.

Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα νούμερα και να κρίνω τι γράφει ο καθένας. Όμως, η οικονομική ζημιά είναι τεράστια. Μην ξεχνάτε πως τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το πιο βασικό θέμα είναι η ασφάλεια όλων. Η νέα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο να αρχίσει χωρίς κόσμο. Από την άλλη, αν συνεχιστεί η τρέχουσα σεζόν, οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από ένα καμπ τουλάχιστον τριών εβδομάδων, για να αποφύγουμε το ρίσκο τραυματισμών. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ NEWS FEED