Σφαιρόπουλος για κορονοϊό: «Ο κόσμος προσέχει στο Ισραήλ, εδώ κάνουν πολλά τεστ»

Σφαιρόπουλος για κορονοϊό: «Ο κόσμος προσέχει στο Ισραήλ, εδώ κάνουν πολλά τεστ»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος για κορονοϊό: «Ο κόσμος προσέχει στο Ισραήλ, εδώ κάνουν πολλά τεστ»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε σε όσα γίνονται στο Ισραήλ λόγω κορονοϊού και μίλησε για τη φετινή πορεία της Μακάμπι.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Στο Mega μίλησε ο προπονητής της Μακάμπι και στάθηκε στην κατάσταση στο Ισραήλ λόγω κορονοϊού, ενώ αναφέρθηκε στην εξαιρετική σεζόν της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Είμαστε καλά, στο σπίτι. Μένουμε σπίτι και περνάμε καλά, όσο μπορούμε. Ασχολούμαι με το μπάσκετ. Προσπαθώ να κάνω έναν απολογισμό το πρωί, τι μπορούμε να διορθώσουμε όταν επανέλθουμε. Προσπαθώ να ενημερώνομαι, διαβάζω, βλέπω βίντεο. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με την οικογένεια. Μας λείπουν αυτές οι στιγμές, λόγω ταξιδιών και αγώνων. Το απολαμβάνουμε. Αφιερώνουμε χρόνο στην μεταξύ μας σχέση. Ταινίες, επιτραπέζια, τάβλι με τον γιο μου. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουν ευχάριστα οι ώρες.

Τα πράγματα είναι όπως στην Ελλάδα. Έχουμε περισσότερα κρούσματα εδώ, αλλά λιγότερους νεκρούς. Κάνουν πολλά τεστ εδώ, θέλουν να είναι ακριβείς σε όλα. Είναι επιφυλακτικός ο κόσμος, στην αρχή το είχαν πάρει λίγο αψήφιστα. Όταν είδαν τα κρούσματα, έκατσαν σπίτι. Επιτρέπονται οι βόλτες μέχρι 100 μέτρα από το σπίτι. Ο κόσμος προσέχει, δεν βγαίνει πολύ έξω. Εμείς μένουμε μόνο σπίτι».

Για τη Μακάμπι: «Πρώτο μας μέλημα ήταν να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτό είχε να συμβεί πέντε χρόνια στη Μακάμπι. Το καταφέραμε εφτά αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική περιόδος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι'αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει όμως. Αν θα γίνουν τα πλέι-οφ, θα παλέψουμε για το Final Four. Η Μακάμπι είναι μία καινούρια ομάδα, έχει παίκτες με μέλλον. Εμείς χτίζουμε μία ομάδα, δεν προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι έγινε το 2014, που η Μακάμπι έχασε όλους τους παίκτες μετά την κατάκτηση του τροπαίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα