Τρινκιέρι: «Τουλάχιστον αναβάλλαμε την κηδεία»! (vid)

Τρινκιέρι: «Τουλάχιστον αναβάλλαμε την κηδεία»! (vid)

Τρινκιέρι: «Τουλάχιστον αναβάλλαμε την κηδεία»! (vid)

bet365

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε με γλαφυρό τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας από την Μπάγερν τη στιγμή που όλοι ήταν έτοιμοι να... πυροβολήσουν τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας για τρίτη φορά στην ιστορία της έπειτα από το 85-79 επί της Άλμπα Βερολίνου στον τελικό που διεξήχθη στο Audi Dome. Οι Βαυαροί έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ζίπσερ (18π.), Μπόλντγουιν (13π.) και Λούτσιτς (9π., 3ριμπ., 2ασ., 2 κλ., 2κοψ.) ενώ χρειάστηκαν τη δεύτερη παράταση για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ουλμ στον ημιτελικό.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Τρινκιέρι κλήθηκε να σχολιάσει την επιτυχία της ομάδας του, βάζοντας στην εξίσωση τις πρόσφατες βαριές ήττες από την Άλμπα και την Ουλμ με 38 και 34 πόντους, αντίστοιχα για την Bundesliga: «Θέλω να αναφέρω επίσης κάτι άλλο... Όλοι ήταν έτοιμοι να μας πυροβολήσουν. Το είδαμε στα τελευταία παιχνίδια μας στη γερμανική λίγκα. Όλοι ήταν έτοιμοι για την κηδεία. Ας πούμε απλώς ότι αναβάλαμε την κηδεία»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάγερν Μονάχου δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι (pics & vids)

Βίρτους: Πρόταση στον Αντρέα Τρινκιέρι!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα