Η Μπάγερν έχασε και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό στα playoffs

Η Μπάγερν έχασε και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό στα playoffs

bet365

Η Μπάγερν ηττήθηκε από την Λούντβισμπουργκ (91-77), αλλά ακόμη δεν ξέρει την τελική της κατάταξη. Στην 2η θέση η Άλμπα.

Η κανονική περίοδος της Μπουντεσλίγκα ολοκληρώθηκε με μοναδική εκκρεμότητα να είναι το εξ αναβολής ματς μεταξύ Όλντενμπουργκ και Γκέτιγκεν το οποίο ορίστηκε στις 11/05. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα φέρει και μία μικρή καθυστέρηση στα ζευγάρια των playoffs αφού μπορεί να υπάρξει αλλαγή στις θέσεις 3 έως 5.

Η Άλμπα επικράτησε εκτός έδρας της Τσέμνιτσερ με 81-91 έχοντας 11/22 τρίποντα και 25 ασίστ. Κορυφαίοι για την ομάδα του Βερολίνου ήταν οι Μάρκους Έρικσον με 17 πόντους και Πέιτον Σίβα με 13 πόντους, 6 ασίστ. Η Αλμπα τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε εύκολα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αφού μετά την συντριβή από την Ουλμ έχασε με 91-77 και από την πρωτοπόρο Λούντβισμπουργκ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα πρέπει να περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό της στα playoffs, αλλά βγάζει κούραση και δεν παίζει καλά. Πέραν του Τζέιλεν Ρέινολντς (21π.) και του Ρόμπιν Αμέιζ (9π., 7ρ., 7ασ.) δεν ξεχώρισε άλλος. Βέβαια απουσίασαν οι Μπόλντγουιν, Λούτσιτς και Γκιστ.

Αν στην εξ αναβολής αναμέτρηση η Όλντενμπουργκ επικρατήσει της αδιάφορης Γκέτιγκεν τότε τα ζευγάρια των playoffs θα διαμορφωθούν ως εξής:

(1) Λούντβισμπουργκ – (8) Μπάμπεργκ
(2) Αλμπα – (7) Αμβούργο
(3) Όλντενμπουργκ – (6) Ουλμ
(4) Μπάγερν – (5) Κράιλσχαϊμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπάγερν-Ουλμ 64-98: Μετά τον αποκλεισμό στην EuroLeague, εντός έδρας συντριβή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα