ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ζαγκλής: «Αιώνια ευγνώμονες στους επαγγελματίες της Υγείας»!

Ζαγκλής: «Αιώνια ευγνώμονες στους επαγγελματίες της Υγείας»!

Ζαγκλής: «Αιώνια ευγνώμονες στους επαγγελματίες της Υγείας»!

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε το μήνυμα του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός έχει κατεβάσει ρολά εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και ο Ανδρέας Ζαγκλής έκανε ειδική αναφορά στους επαγγελματίες της Υγείας που δίνουν τη δική τους μάχη!

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η παγκόσμια κοινωνία του μπάσκετ πρέπει να δείξει την εκτίμησή της για τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους τους εργαζόμενους Υγείας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο καλύτερος τρόπος για το κάνουμε αυτό κατά τη διάρκεια της κρίσης που διερχόμαστε, είναι να ακούμε τις συμβουλές που έχουν μοιραστεί σε όλους και να μείνουμε σπίτι. 

Οι θυσίες που έχουμε δει να γίνονται από τους επαγγελματίες Υγείας για την καταπολέμηση του Covid-19 είναι συγκλονιστικές και είμαι περήφανος για το γεγονός ότι δύο διαιτητές της FIBA, μεταξύ άλλων προερχόμενων από την κοινωνία του μπάσκετ, η Σίλβια Μαρτζάλι και ο Γκουίντο Τζιοναβέντι, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, με την ιατρική ιδιότητά τους, όντας στην πρώτη γραμμή, στην Ιταλία.   

Με δεδομένο ότι εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σας καλώ όλους να αναλάβετε τον δικό σας ρόλο, παίρνοντας την απόφαση να μείνετε στο σπίτι. Αυτός είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για να δείξουμε στους επαγγελματίες Υγείας, ότι είμαστε αιώνια ευγνώμονες για όλα αυτά που προσφέρουν».