Το Εφετείο δικαίωσε τη FIBA στη διαμάχη με την EuroLeague

Gazzetta team
Το Εφετείο δικαίωσε τη FIBA στη διαμάχη με την EuroLeague

bet365

Η FIBA ενημέρωσε επισήμως ότι Εφετείο του Λουξεμβούργου αποφάσισε υπέρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στη διαμάχη με την EuroLeague Βasketball.

Η διαμάχη αφορά παλαιότερη προσφυγή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που ισχυρίζεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2012 η θυγατρική εταιρεία της EuroLeague, η Euroleague Properties σταμάτησε να πληρώνει στη FIBA Europe το αντίτιμο για την εμπορική συνεργασία που είχαν συνάψει το 2004.

Ισχυρίζεται, δε ότι η καταβολή σταμάτησε όταν η FIBA ανακοίνωσε το νέο καλεντάρι με τα προκριματικά. Ακολούθως η FIBA Europe προσέφυγε στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου, το οποίο απεφάνθη πρωτόδικα υπέρ της κι έτσι η EuroLeague κλήθηκε να πληρώσει 900.000 ευρώ συν 1.500 ευρώ που αφορούν τα δικαστικά έξοδα.

Το Εφετείο απέρριψε την έφεση που είχε γίνει από την Euroleague Properties, διατάσσοντας την τελευταία να πληρώσει 900 χιλιάδες ευρώ συν τους τόκους στην FIBA Europe, αποζημίωση 2 χιλιάδων ευρώ και να καλύψει όλα τα κόστη των δικαστικών διαδικασιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα