Καντσελιέρι: «Ο γίγαντας είναι ο ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε κάτω από αυτόν, η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τελικό του FIBA Europe Cup με αντίπαλο τη Μπιλμπάο. Ο προπονητής του «δικεφάλου», Μάσιμο Καντσελιέρι, στις δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του.
«Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να το διασκεδάσουμε, αυτό είναι η μία πλευρά. Η δεύτερη είναι ότι φτάσαμε ως εδώ γιατί το αξίζουμε οπότε χρησιμοποιώντας και τα δύο δεδομένα, θα είναι πιο εύκολη η αντιμετώπισή μας από εδώ και πέρα».
Αν νιώθει ότι με την φετινή πορεία και την παρουσία στον τελικό... ξύπνησε έναν κοιμώμενο γίγαντα: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, ίσως είναι υπερβολικό. Είμαι έναν χρόνο στην ομάδα, ο γίγαντας είναι ο ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε κάτω από αυτόν. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα».
Για το παιχνίδι ανέφερε: «Το ότι είναι ένα ζευγάρι που θα πάει κατοχή-κατοχή είναι κάτι που το αντιμετωπίσαμε σε όλα τα διπλά παιχνίδια που έχουμε δώσει, ιδίως στα ματς με τη Σολέ, δεν είναι κάτι καινούριο και ισχύει και για τις δύο ομάδες. Θέλω να τονίσω ότι πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, δεν χρειάζεται να προσαρμοστούμε απόλυτα στις συνθήκες, θα κάνουμε το παιχνίδι μας».
Για το αν αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του: «Ξεκάθαρα είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, μέχρι το επόμενο ματς».
⚫ Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι δίνει την δική του εκτίμηση για την αυριανή μάχη!#paokbc pic.twitter.com/meAUQklB9W
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) April 15, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.