Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας DNA» (vid)

Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας DNA» (vid)

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας DNA» (vid)
Η Euroleague στάθηκε στον Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό κόουτς να μιλά για τους στόχους της Ζενίτ.

Αρχικά ο Πασκουάλ είπε: «Νομίζω πως όλοι οι φίλαθλοι είναι χαρούμενοι με αυτά που κάνουν οι παίκτες. Δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, θα παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσεις ένα DNA. Όλες οι μεγάλες ομάδες εχουν DNA, μία συγκεκριμένη ταυτότητα. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε.

Πολλοί θεωρούν ότι είμαστε έκπληξη, αλλά οι προπονητές νομίζω πως δεν πιστεύουν κάτι τέτοιο. Όλοι πρέπει να δίνουν το 100% και δύο πλευρές του παρκέ. Όλοι μπορούν να έχουν τις στιγμές τους, αλλά όλα πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο της ομαδικής λειτουργίας».

Για τους στόχους: «Πρώτα θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της Ζενίτ. Στη συνέχεια θέλουμε να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους».

Στο τέλος μίλησε και ο Κέβιν Πάνγκος για τον προπονητή του: «Έχει τόση εμπειρία και γνώση. Μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Επικοινωνεί στο παρκέ, μας δίνει κίνητρο. Μας σέβεται . Δεν είμαστε μόνο αθλητές, αλλά είμαστε και άνθρωποι. Αυτό το ξέρει και το σέβεται ο Τσάβι, έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.