Μονακό: Έχασε παιχνίδι στα χαρτιά λόγω Μπλόσομγκεϊμ

Μονακό: Έχασε παιχνίδι στα χαρτιά λόγω Μπλόσομγκεϊμ

Newsroom
Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ Μονακό
Η συμμετοχή του Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ στο παιχνίδι απέναντι στη Στρασμπούργκ, στέρησε από τη Μονακό τη νίκη στα... χαρτιά.

Η Μονακό έχασε παιχνίδι στα χαρτιά λόγω... απροσεξίας. Και όμως συνέβη και αυτό. Οι Μονεγάσκοι είχαν κερδίσει στις 24 Μαρτίου με σκορ 92-78 τη Στρασμπούργκ, αλλά η γαλλική λίγκα τους αφαίρεσε τη νίκη.

Και ο λόγος έχει να κάνει με την αντικανονική συμμετοχή του Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ. Ο φόργουορντ της Μονακό δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά οι Μονεγάσκοι τον χρησιμοποίησαν.

Ο Μπλόσομγκεϊμ πάτησε παρκέ για 5 λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να στερήσουν τη νίκη από την ομάδα του στα χαρτιά. Στην επίσημη βαθμολογία του πρωταθλήματος η Μονακό έχει ήδη δει τη νίκη της να αφαιρείται και μετράει πλέον ρεκόρ 24-5, παραμένοντας όμως πρώτη. Αντίστοιχα η νίκη προστέθηκε στο ρεκόρ της Στρασμπούργκ, που βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 15-14.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα