Ρεάλ: Στο Βελιγράδι με Ντεκ οι Μαδριλένοι, τα δεδομένα για Ταβάρες και Κοζέρ

Ο τιμωρημένος Γκάμπριελ Ντεκ ακολούθησε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι για ενδεχόμενο Game 4 με την Παρτίζαν ενώ ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στο status των Έντι Ταβάρες και Φαμπιάν Κοζέρ.

Η Ρεάλ ταξιδεύει στο Βελιγράδι έχοντας την υπέρτατη πρόκληση. Να κάνει, δηλαδή το 2/2 στη Stark Arena και να γυρίσει τη σειρά στο γήπεδό της, διεκδικώντας την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας σε Game 5. Σε κάθε περίπτωση, οι Μαδριλένοι αναγνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής, βάζοντας παράλληλα στην εξίσωση τις απουσίες των τιμωρημένων Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Γκάμπριελ Ντεκ.

Από την πλευρά του, ο Τσους Ματέο σχολίασε τις συνθήκες διεξαγωγής του Game 3 το βράδυ της Τρίτης 2/5, εξηγώντας πως «δεν ταξιδεύουμε με φόβο, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο Βελιγράδι...». Παράλληλα αναφέρθηκε στον Έντι Ταβάρες, εξηγώντας πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί έπειτα από τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως: «Η κατάστασή του βελτιώνεται... Σε αυτή τη σειρά αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στη γραμμή ψηλών. Απουσίασε ο ένας ή και οι δυο σέντερ μας. Όλα αλλάζουν όταν έχουμε μαζί μας τον Ταβάρες. Τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά στο Game 3. Δεν θα παίξουν ούτε ο Ντεκ, ούτε ο Γιαμπουσέλε ενώ απόντες θα είναι και οι Πάντερ, Λεσόρ».

Ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα, ακολούθησε την αποστολή στο Βελιγράδι, με την προοπτική η Ρεάλ να νικήσει στο Game 3 και να είναι διαθέσιμος στο Game 4 την Πέμπτη 4/5. Όσον αφορά τον Φαμπιάν Κοζέρ, ταλαιπωρείται από πυρετό τις τελευταίες μέρες και είναι αμφίβολος.

@Photo credits: ACB Media