Next Generation Tournament: Η ομάδα του Σπανούλη λύγισε την Μπανταλόνα με 69-60 και πέρασε ως αήττητη στον τελικό

Newsroom
Next Generation Tournament: Η ομάδα του Σπανούλη λύγισε την Μπανταλόνα με 69-60 και πέρασε ως αήττητη στον τελικό
Η "Next Generation Team Varese" του κόουτς Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 69-60 της Μπανταλόνα, στο πλαίσιο του τουρνουά των νέων της Euroleague. Η Next Gen Varese τερμάτισε, έτσι, στην κορυφή του Α' Ομίλου και την Κυριακή 3 Απριλίου θα μονομαχήσει με το INSEP για τον τίτλο του πρωταθλητή στο Βαρέζε.

Η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Βαρέζε με την Μπανταλόνα. Το συγκρότημα του Έλληνα legend έφτασε να προηγείται ακόμη και με 16 πόντους στο φινάλε της τρίτης περιόδου, παρ' όλα αυτά στο τέλος η Μπανταλόνα έριξε την διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα.

Ο Ζακαρί Περέν με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Μαρανγκόν, Νταβίντ Γκόμεζ και Τζοβανέτι να προσθέτουν από 11 έκαστος. Όσο για την Μπανταλόνα, ο Ζόρντι Ροντρίγκεθ με 22 πόντους και 7/13 τρίποντα ήταν εκείνος που ξεχώρισε.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 25-34, 41-57, 60-69.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η ομάδα του Σπανούλη τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου ως αήττητη με 3/3 και την Κυριακή (3/4) θα αντιμετωπίσει το INSEP (Γαλλία) με φόντο την πρώτη θέση του τουρνουά.