Ουλμ: Σε περιπέτειες ο Τζάλοου μετά από τρία χαμένα ντόπινγκ τεστ

Ο Τζάλου με την Ουλμ
Ο Καρίμ Τζάλοου φαίνεται πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο της γερμανικής αρχής ντόπινγκ έπειτα από τρεις ελέγχους που έχασε μέσα στη σεζόν.

Γερμανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Καρίμ Τζάλοου σε κατάσταση έρευνας από τον οργανισμό αντι-ντόπινγκ της χώρας. Ο άσσος της Ουλμ φαίνεται πως μπαίνει σε μπελάδες, αφού έχασε τρεις ελέγχους ντόπινγκ σε διάστημα 12 μηνών, γεγονός που προκάλεσε υποψίες.

Όπως αναφέρει η BILD, η Γερμανική Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ (NADA) προχωρά σε έρευνα κατά του Τζάλοου που δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Εκείνος ανήκει σε μια κατηγορία παικτών που πρέπει να αναφέρουν την τοποθεσία τους ανά πάσα στιγμή στην εξειδικευμένη εφαρμογή Adams ώστε να περνά απροειδοποίητα τα τεστ. Αυτή τη στιγμή και μετά από λανθασμένες αναφορές από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τρία τεστ στη σειρά, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις και ενδέχεται να χάσει σημαντικό κομμάτι των παιχνιδιών των Γερμανών.

Σύμφωνα με την BILD, η τιμωρία για αυτή τη συνθήκη μπορεί να φτάσει ακόμη και τα δύο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.