Σπανούλης: Πήγε να δει τον γιο του και την Εθνική Παίδων
Η Εθνική Παίδων έκανε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία στην πρεμιέρα του EuroBasket U16, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (83-83 κανονική διάρκεια), με τους Ισπανούς να φτάνουν στη νίκη με 96-86.
Στη Ρουμανία και την Οραντέα, βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής ανδρών, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο ίδιος είδε από κοντά την προσπάθεια της ομάδα παίδων, αλλά στήριξε και τον γιο του Θανάση, ο οποίος βρέθηκε και στην αρχική πεντάδα της «γαλανόλευκης».
Ο Θανάσης Σπανούλης, αγωνίστηκε για 33 λεπτά και είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 7 λάθη και 4 κλεψίματα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
