Eurobasket 2025: Οι τελευταίες συζητήσεις Σπανούλη-Ζήση-Χαραλαμπίδη ενόψει της μάχης με τη Λιθουανία (vid)

Eurobasket 2025: Οι τελευταίες συζητήσεις Σπανούλη-Ζήση-Χαραλαμπίδη ενόψει της μάχης με τη Λιθουανία (vid)

Νίκος Ράπτης
Ελλάδα

bet365

Σπανούλης, Ζήσης και Χαραλαμπίδης... έστησαν πηγαδάκι για την προετοιμασία του αγώνα κόντρα στη Λιθουανία, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό (21:00).

Αποστολή στη Ρίγα: Νίκος Ράπτης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός της Εθνική Ανδρών κόντρα στο Ισραήλ και η Ελλάδα προκρίθηκε με 84-79, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket 2025, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία απόψε (21:00, Novasports Start, ERT 1).

Ο head coach της Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του και συζητούσε με τον Νίκο Ζήση και τον Κώστα Χαραλαμπίδη για τη μεγάλη μάχη με τους Λιθουανούς, δείχνοντας κάποια πράγματα που θέλει να δει στον προημιτελικό. Θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα στα ημιτελικά και να μπει στη ζώνη μεταλλίων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα