Τζούροβιτς: «Ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς δεν είναι αρκετοί»

Τζούροβιτς: «Ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς δεν είναι αρκετοί»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζούροβιτς: «Ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς δεν είναι αρκετοί»

bet365

Η Σερβία ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket 2022 και ο Βλάντο Τζούροβιτς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων των «Αετών» στο τουρνουά.

Η Σερβία παρατάχθηκε στο 41ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως ένα εκ των φαβορί για το χρυσό μετάλλιο ωστόσο το εμπόδιο της Ιταλίας στη φάση των «16» αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Από την πλευρά του, ο βετεράνος κόουτς Βλάντο Τζούροβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο κροατικό «Index» όπου σχολίασε την εικόνα των Σέρβων στο EuroBasket, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε τον Γιόκιτς, έχουμε τον Μίτσιτς... Πολλοί πίσω στη Σερβία είπαν πως αρκούν... Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αρκετοί! Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα αν ήταν εκεί ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μπιέλιτσα και ο Τεόντοσιτς, αλλά ακόμα και τότε θα ήταν απορίας άξια ποιο μετάλλιο θα έπαιρναν. Το βασικό ερώτημα είναι αν θα κατάφερναν να πάρουν μετάλλιο. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα».

Όσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς και το γεγονός ότι «κόπηκε» από τον Πέσιτς λίγο μετά από την έναρξη της προετοιμασίας για το EuroBasket, είπε: «Τον Μίλος είτε τον καλείς, είτε όχι. Αν τον φωνάξεις, πρέπει να παίξει. Αντικειμενικά, δεν ανήκει στην ίδια τάξη με τον Μόκα Σλάβνιτς και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και πάλι είναι παίκτης top επιπέδου. Στη θέση του δεν υπήρχε πιο δυνατός παίκτης»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα