Ντόντσιτς: «Απογοήτευσα την πατρίδα μου, έκανα ένεση στο ημίχρονο»

Ντόντσιτς: «Απογοήτευσα την πατρίδα μου, έκανα ένεση στο ημίχρονο»

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας κι ανέφερε πως έπαιξε τραυματίας με πρόβλημα στη μέση.

Η Σλοβενία ήρθε στο Βερολίνο για να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πολωνία την εκθρόνισε από τον προημιτελικό και της αφαίρεσε το δικαίωμα.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε, «Συγχαρητήρια στην Πολωνία, έκανε απίθανο ματς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μεγάλο κατόρθωμα για εκείνους. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε, επιστρέψαμε, όμως οι Πολωνοί πάλεψαν.

Δεν είμαι στο 100%, έκανα ένεση πριν από την τρίτη περίοδο. Είχα πολλά προβλήματα, αλλά έπαιξα άθλια, απογοήτευσα τη χώρα μου και αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Είμαι ο Λούκα και πρέπει να είμαι ο καλύτερος. Θα αγωνιστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Αν προκριθούμε και αν είμαι υγιής

Η Πολωνία έχει σπουδαία ομάδα, όπως και το Βέλγιο. Όλοι μας είχαν φαβορί, αλλά σε αυτό το Eurobasket όλοι είδατε ότι υπάρχουν πολλές καταπληκτικές ομάδες. Αυτή η διοργάνωση είναι το κάτι άλλο. Έχω αντιμετωπίσει τον Πονίτκα δύο φορές. Δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση του, είναι σπουδαίος παίκτης, είναι ίσως επιπέδου NBA, αν και δεν είμαι GM κάποιας ομάδας».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα