EuroBasket 2022: Ο Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας!

EuroBasket 2022: Ο Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας!

Γιάννης Σταυρουλάκης
EuroBasket 2022: Ο Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας!

bet365

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας έπειτα από τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του EuroBasket 2022 από τη Φινλανδία, ολοκληρώνοντας την παρουσία του σε αυτή τη θέση έπειτα από έξι χρόνια.

Η Κροατία γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στη φάση των «16» του EuroBasket 2022 από τους Φινλανδούς του Λάουρι Μάρκανεν που έκανε μυθική εμφάνιση κι έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Κροάτες.

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία και το πρωί της Δευτέρας 12/9, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς παραιτήθηκε από πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας.

Ο βετεράνος σέντερ έβαλε τέλος στην εξαετή θητεία του στη θέση του επικεφαλής της ομοσπονδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από τον τελευταίο αγώνα της Κροατίας στο EuroBasket, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της αποτυχίας. Λυπάμαι για τους φιλάθλους που παρέχουν την πλήρη στήριξή τους σε αυτή την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκω λύσεις που θα βελτίωναν την κατάσταση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα και την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς το προπονητικό επιτελείο και το ιατρικό τιμ. Επίσης, ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας για την στήριξη τα προηγούμενα έξι χρόνια»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα