Ραζνάτοβιτς: «Ο Γιάννης είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, πρώτος ο Γιόκιτς»!

Ραζνάτοβιτς: «Ο Γιάννης είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, πρώτος ο Γιόκιτς»!

bet365

Ο Σέρβος super agent Μίσκο Ραζνάτοβιτς εξήγησε τους λόγους που το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας και της Σερβίας στον τελικό του EuroBasket 2022 θα ήταν το τέλειο σενάριο για τη διοργάνωση.

Η Ελλάδα προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Βερολίνου ως επικεφαλής στον Γ' όμιλο του EuroBasket 2022 και περιμένει να μάθει τον πρώτο αντίπαλό της στα χιαστί, αντιμετωπίζοντας στους «16» την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του Δ' ομίλου.

Όσον αφορά τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Σέρβος super agent κλήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα του τουρνουά, ξεχωρίζοντας την Ελλάδα και τη Σερβία. «Η γνώμη μου είναι πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν σπίτι τους πριν από τα προημιτελικά! Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα στα γκαρντ, έχουν τον Αλμπισί που είναι παίκτης επιπέδου EuroCup και τον Ερτέλ που δεν είναι αυτός που ήταν. Αυτό δεν αρκεί για την κατάκτηση του EuroBasket. Κατά την γνώμη μου, οι δυο καλύτερες εθνικές είναι η Ελλάδα και η Σερβία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο τσέχικο πρακτορείο Tanjug.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειλικρινά, πιστεύω ότι το καλύτερο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα ήταν αν η Σερβία και η Ελλάδα έπαιζαν στον τελικό! Θα ήταν φανταστικό! Μια επανάληψη του αγώνα που έγινε πρόσφατα στο Βελιγράδι, με τις δυο ομάδες σε καλύτερη κατάσταση. Πιστεύω πως όλος ο κόσμος θέλει να δει τη μονομαχία του Γιάννη, του δεύτερου καλύτερου παίκτη στο ΝΒΑ και του Γιόκιτς που είναι ο καλύτερος».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα