Ποτζέκο: «Ίσως άλλες ομάδες να τα παρατούσαν, παλέψαμε σκληρά»

Newsroom
Ποτζέκο: «Ίσως άλλες ομάδες να τα παρατούσαν, παλέψαμε σκληρά»

bet365

Η Ιταλία πάλεψε για την ανατροπή κόντρα στην Ελλάδα επιστρέφοντας από το -15 χωρίς τελικά να το καταφέρει και ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο συνεχάρη τους παίκτες του για την μαχητικότητά τους στο παρκέ.

Η Ιταλία ήθελε, η Ελλάδα το πίστευε και το κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-81 στο δεύτερο ματς για τον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022 και ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, τον Ιτούδη και τους παίκτες του. Ήταν ένα όμορφο show. Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι, γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, όπως και ο κόουτς Ιτούδης. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία ίσως να πάμε στην παράταση, αλλά η ελληνική ομάδα άξιζε τη νίκη».

«Η διαφορά του να είσαι προπονητής σε μια εθνική ομάδα και σε ένα κλαμπ είναι πως δεν μπορείς να χτίσεις την ομάδα. Πρέπει να πας με τους παίκτες που έχεις και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Παλέψαμε σκληρά και δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Ίσως άλλες ομάδες να τα παρατούσαν σε τέτοιες συνθήκες όπως για παράδειγμα στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες μου έδειξαν πως δεν πρέπει να ανησυχώ γι’ αυτούς».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα