Ματέουζ Πονίτκα: «Οι γονείς μου με βρίζουν εδώ και δέκα χρόνια και ο Μαρσέλ συμμάχησε μαζί τους»

Ματέουζ Πονίτκα: «Οι γονείς μου με βρίζουν εδώ και δέκα χρόνια και ο Μαρσέλ συμμάχησε μαζί τους»

Ματέουζ Πονίτκα: «Οι γονείς μου με βρίζουν εδώ και δέκα χρόνια και ο Μαρσέλ συμμάχησε μαζί τους»

bet365

Η κόντρα των αδερφών Μαρσέλ και Ματέουζ Πονίτκα συνεχίζεται με τον δεύτερο να απαντάει με αιχμηρό τρόπο στις κατηγορίες του αδερφού για την απουσία του από την Εθνική Πολωνίας.

Ο Ματέουζ Πονίτκα αποφάσισε να μιλήσει για τις κατηγορίες που του εξαπολύει ο αδερφός του, Μαρσέλ Πονίτκα! Μόλις πριν από ένα 24ώρο, ο Μαρσέλ Πονίτκα ανέφερε ότι ο Ματέουζ είναι η αιτία για τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα της Πολωνίας, ενόψει του EuroBasket 2022, με τους Πολωνούς να είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στο Μιλάνο.

«Ανυπομονώ να μιλήσω για τη διαμάχη με την οικογένειά μου, στην οποία ο Μαρσέλ και οι γονείς κάνουν συνεχώς τα θύματα», είπε ο Ματέουζ Πονίτκα σε συνέντευξή του.

Και συνέχισε: «Συνέχισα με τη δική μου ζωή στα 19 μου. Από τότε, η σύζυγός μου και εγώ δεχόμαστε προσβολές από τους γονείς μου, ενώ στη συνέχεια τους ακολούθησε και ο Μαρσέλ. Ήμουν σιωπηλός τόσο καιρό και δεν μίλησα για τον Μαρσέλ. Ολοι τον λατρεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, η οποία θα ειπωθεί τώρα».

Ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας αναφέρθηκε στην αντίδραση των γονιών του απέναντι στην τότε σύντροφό του (και νυν σύζυγό του): «Έλαβα ένα τελεσίγραφο απ' τους γονείς μου: Είτε αυτούς, είτε τη σύντροφό μου. Διάλεξα την αγάπη και έναν άνθρωπο που νοιάζεται καθημερινά για εμένα τα 10 τελευταία χρόνια. Και τότε ξεκίνησε η εκδίκησή τους στον περίγυρό μας».

Όσα συμπλήρωσε ο Πονίτκα είναι συγκλονιστικά: «Οι γονείς είναι σε διαμάχη με όλη την οικογένειά, εκτός από ένα θείο μου. Όταν έπαιζα στη Ζιελόνα Γκόρα μας έβριζαν οι θεατές. Οι γονείς μου είναι διαβόητοι για τη συγγραφή υβριστικών σχολίων για εμάς στο διαδίκτυο. Έχω μηνύματά τους με αισχρό και επιθετικό περιεχόμενο προς εμάς».

Ο Ματέουζ μίλησε και για τον Μαρσέλ, εξηγώντας: «Τον προειδοποίησα ότι οι γονείς μου θέλουν να με απομονώσουν, επειδή δεν έκανα αυτό που ήθελαν. Δυστυχώς, διάλεξε έναν άλλο δρόμο. Και ακόμα, όταν χρειάστηκε τη βοήθεια μου, σε μία περίπτωση οικονομικής, δεν αρνήθηκα».

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα