Αισιόδοξος Πρέπελιτς για το Eurobasket: «Στις 18 Σεπτεμβρίου θα είμαστε χαρούμενοι»

Αισιόδοξος Πρέπελιτς για το Eurobasket: «Στις 18 Σεπτεμβρίου θα είμαστε χαρούμενοι»

Αισιόδοξος Πρέπελιτς για το Eurobasket: «Στις 18 Σεπτεμβρίου θα είμαστε χαρούμενοι»

bet365

O Κρέμεν Πρέπελιτς μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες της Σλοβενίας στο Eurobasket 2022 δηλώνοντας αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ βλέπει την ομάδα του στο ξανά στο βάθρο!

Ο Κρέμεν Πρέπελιτς θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και μαζί με τους Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν την πορεία χρυσού μεταλλίου του 2017 και στο Eubasket 2022.

Στην επιτυχία αυτή, ο 29χρονος γκαρντ είχε προσφέρει σημαντικά στην Εθνική του σκοράροντας 14 πόντους με 4.5 ριμπαόυντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο στη διοργάνωση. Ενώ κατόρθωσε να κερδίσει μία θέση αρχικά στη Ρεάλ (2018/19) και έπειτα στην Βαλένθια όπου ανήκει μέχρι σήμερα.

Γεγονότα που ο Πρέπελιτς αποδίδει στην παρουσία του στην Σλοβενίας. «Πάντα λέω ότι δεν θα είχα δει τη Ρεάλ και τη Βαλένθια αν δεν ήμουν στην Εθνική ομάδα. Μου αρέσει να επιστρέφω, ανεξάρτητα από τον θεσμό. Πιστεύω αυτό που μας είπε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ότι η Εθνική είναι η καλύτερη ομάδα για την οποία θα παίξουμε ποτέ» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του με φόντο τους αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Ο Πρέπελιτς είναι αρκετά αισιόδοξος για την εξέλιξη του Eurobasket. Αυτό, καθώς τα μέλη της ομάδας κουβαλούν ακόμη πέντε χρόνια εμπειριών και «έχουμε καλές πιθανότητες για μεγάλη επιτυχία στη φετινή διοργάνωση».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το μπλοκ του Μπατούμ στο δικό του λέι απ που έστειλε τη Γαλλία στους τελικούς των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, τόνισε «Υπάρχει πάντα μια πίκρα. Δεν θα κρυφτώ. Ανέλαβα την ευθύνη. Ήταν δύσκολο, το ξαναζώ κατά καιρούς, αλλά δεν το παίρνω στα σοβαρά. Αυτό είναι ένα άθλημα. Πιστεύω ότι θα είμαστε χαρούμενοι στις 18 Σεπτεμβρίου» αναφερόμενος στην τελευταία ημέρα του Eurobasket και δίνοντας μήνυμα... μεταλλίου!

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα