Ελβετία - Σερβία 92-90: «Σφαλιάρα» από το... παράθυρο! (vid)

Gazzetta team
Ελβετία - Σερβία 92-90: «Σφαλιάρα» από το... παράθυρο! (vid)

bet365

Η ζωή στα «παράθυρα» είναι δύσκολη. Το κατάλαβε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ και η Σερβία (1-2), η οποία ηττήθηκε με buzzer beater από την Ελβετία (1-2)!

Συνέβη και αυτό! Η Σερβία ηττήθηκε από την Ελβετία, για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του EuroBasket! Οι Ελβετοί πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προηγούμενοι στο σκορ, μετά από μία διαφορά 7 πόντων που πήρε η ομάδα του Ιγκόρ Κοσκόσκοφ (15-8) στην αρχή.

Σε ένα χείριστο τελευταίο 24ώρο για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος είδε και τη Φενέρ να χάσει από τη Βαλένθια, το βράδυ της Παρασκευής για τη EuroLeague.

Το ματς κρίθηκε από το τελευταίο σουτ του - γεννημένου στη Σερβία - Ντούσαν Μλάντζαν (16π.) για να πάρουν οι Ελβετοί την πρώτη νίκη τους στα «παράθυρα». Και τι νίκη!

Για τους νικητές ο Μάρκο Μλάντζαν είχε 18 πόντους (και την ασίστ στον αδερφό του για το buzzer), ο Καζαντί 16 και ο Κόβατς 14. Για τους Σέρβους, 23 μέτρησε ο Αράμοβιτς και από 20 οι Αντζουσιτς και Άπιτς.

Η αναμέτρηση ανήκει στον όμιλο όπου αγωνίζεται και η Γεωργία των Ηλία Ζούρου και Γιώργου Λιμνιάτη, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (28/11) τη Φινλανδία.

 

Τελευταία Νέα