Προς 2022 το EuroBasket, αναβάλλονται όλα τα τουρνουά μικρών ηλικιών!

Gazzetta team
Προς 2022 το EuroBasket, αναβάλλονται όλα τα τουρνουά μικρών ηλικιών!

bet365

Η FIBA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες – μέλη της ότι αναβάλλονται όλα τα τουρνουά μικρών ηλικιών που ήταν προγραμματισμένα για το προσεχές καλοκαίρι ενώ το EuroBasket 2021 αναμένεται να μετατεθεί για την επόμενη χρονιά.

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε επισήμως τις προηγούμενες ημέρες ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα το διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να μετατίθενται και τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά που επρόκειτο να διεξαχθούν φέτος σε Καναδά, Σερβία, Κροατία και Λιθουανία.

Όπως γίνεται σαφές, δημιουργήθηκε πρόβλημα σε ό,τι αφορά τις αθλητικές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, ενώ σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Ανδρών επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 2 ως τις 29 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις χώρες και το αντίστοιχο των Γυναικών από τις 17 ως τις 27 Ιουνίου στην Ισπανία.

Όπως όλα δείχνουν, το EuroBasket θα μετατεθεί για το 2022 ενώ το ζήτημα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στη νέα τηλεδιάσκεψη της προσεχούς Πέμπτης (9/4). Παράλληλα, οι ομοσπονδίες ενημερώθηκαν από τη FIBA ότι αναβάλλονται όλα τα τουρνουά μικρών ηλικιών που επρόκειτο να διεξαχθούν φέτος. Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα επρόκειτο να διοργανώσει το Πανευρωπαϊκό Νεανίδων στο Ηράκλειο.

NEWS FEED