Ρακότσεβιτς: «Οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη μας»! (pics & vid)

Ρακότσεβιτς: «Οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη μας»! (pics & vid)

bet365

H Σερβία έμεινε εκτός ημιτελικών στο EuroBasket U16 έπειτα από το... αμφιλεγόμενο φινάλε στον αγώνα με την Ισπανία και ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ξέσπασε κατά των διαιτητών!

Η Ισπανία προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroBasket Παίδων έπειτα από τη νίκη της Σερβίας με 72-71 με βολή έπειτα από τεχνική ποινή στο 1.9" για το τέλος αφού ο Σέρβος παίκτης... πάτησε γραμμή στην προσπάθεια για επαναφορά!

Από την πλευρά του, ο βετεράνος άσος Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ξέσπασε κατά των διαιτητών που τήρησαν μεν το γράμμα του νόμου όμως έχασαν την ουσία και δεν επέτρεψαν στους συμπατριώτες του να διεκδικήσουν τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά.

«Το να κάνουν οι διαιτητές τα παιχνίδια τους απέναντι στους αθλητές, ειδικά σε μικρά παιδιά είναι πέραν κάθε λογικής και καταστρέφει το παιχνίδι! Οι παίκτες και οι προπονητές... απαγορεύεται να δείχνουν τα συναισθήματα τους, να φωνάξουν για την ομάδα τους, να πηδήξουν από τον πάγκο και να φωνάξουν όταν αδικούνται! Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μας, σήμερα έπαιξαν σαν ήρωες και τους έκλεψαν τη νίκη! Τα δάκρυα ας μείνουν στα αποδυτήρια. Η επιθυμία που έχουν για να κερδίσουν και να παλέψουν για αυτή τη φανέλα είναι παράδειγμα για όλους μας»

 

Τελευταία Νέα