Πένθος στην ΕΣΚΑΝΑ, «έφυγε» ο Κυριάκος Τσίχλας

Gazzetta team
Πένθος στην ΕΣΚΑΝΑ, «έφυγε» ο Κυριάκος Τσίχλας

bet365

Στο πένθος «βυθίστηκε» η ΕΣΚΑΝΑ, καθώς έφυγε από την ζωή ο εν ενεργεία Α' Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Κυριάκος Τσίχλας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ για τον θάνατο του Κυριάκου Τσίχλα

«Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια της ΕΣΚΑΝΑ. Εχασε ένα ιστορικό μέλος της Ένωσης και του μπάσκετ τον εν ενεργεία Α΄ αντιπρόεδρο Κυριάκο Τσίχλα . Μια ιστορική φυσιογνωμία , ένας Κοκκινιώτης που έπαιξε μπάσκετ και ανδρώθηκε στην ΧΑΝ Νικαίας , ήταν αθλητής στίβου του Πανιώνιου , χρημάτισε πολλά χρόνια παράγοντας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και ακόμη περισσότερα στον μπασκετικό με τον οποίο έγραψε ιστορία .

Από το 1998 και μετά υπήρξε άρρηκτα συνδεδεμένος με την ΕΣΚΑΝΑ μέλος του ΔΣ και πολλά χρόνια ταμίας και αντιπρόεδρος . Ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος, έφυγε αγέρωχος στον ύπνο του σήμερα τα ξημερώματα, χωρίς καμία ασθένεια να τον έχει ταλαιπωρήσει ποτέ . Η ΕΣΚΑΝΑ είναι περήφανη που είχε στις τάξεις της, ένα τόσο πιστό μέλος που την υπηρέτησε από κάθε θέση με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια . Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης. Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Αγαπημένε μας Κούλη θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη κρατώντας ως παρακαταθήκη την αγάπη σου για το μπάσκετ την Ένωση κ για την πολύτιμη συνεισφορά σου …»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED