Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ άλλαξε... στέγη

Gazzetta team
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ άλλαξε... στέγη

bet365

Στον «Δημόκριτο» στην Αγία Παρασκευή θα διεξαχθεί φέτος η κλήρωση των διοργανώσεων της ΕΣΚΑ.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι η φετινή κλήρωση για τα πρωταθλήματα & κύπελλα της ΕΣΚΑ 2019-2020 της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί αντί στα γραφεία της Ένωσης, όπως αναγράφεται στις προκηρύξεις, στο Συνεδριακό Κέντρο του «Δημόκριτου» (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, 15341 Αγ. Παρασκευή, τηλ: 210 6503040) .

Οι ώρες των κληρώσεων για το κάθε Πρωτάθλημα & Κύπελλο ισχύουν όπως αναγράφονται στις προκηρύξεις.

Αναλυτικά η πρόσκληση για την κλήρωση:

Η Διοίκηση της Ε.Σ.Κ.Α και ο Όμιλος «Remedis» σας προσκαλούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του «Δημόκριτου» (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, 15341 Αγ. Παρασκευή, τηλ: 210 6503040) στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, με ώρα προσέλευσης 16.30.

Η Remedis αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο της εφαρμογής «SPOBI», μιας νέας τεχνολογίας που αποτελεί καινοτομία στο χώρο του αθλητισμού. Το «SPOBI» είναι η πιο ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης αθλημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είναι δωρεάν. Οι υψηλού επιπέδου δυνατότητες που παρέχει θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Remedis αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίες αθλητικές εταιρίες του Ομίλου «Fais Group», όπως είναι οι εταιρίες Under Armour, Umbro, Hummel, Puma κ.α.).

Η παρουσία σας στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.Α. θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

ΥΓ. Μετά την λήξη των κληρώσεων θα ακολουθήσει δεξίωση».

 

Τελευταία Νέα