Γαλατσόπουλος: «Θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει»!

Gazzetta team
Γαλατσόπουλος: «Θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει»!

bet365

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προχώρησε σε προσωπική δήλωση έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ΕΟΚ και την εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου ως προέδρου της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο Φάνης Χριστοδούλου ανέλαβε την προεδρία της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της ΕΟΚ που θα τρέξει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών έπειτα από μια επεισοδιακή συνεδρίαση που διεκόπη κι εν τέλει ολοκληρώθηκε δίχως την πλευρά Βασιλακόπουλου.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε προσωπική δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεργαστεί με όποια διοίκηση προκύψει.

Αναλυτικά:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες έχουν γραφεί και αναδημοσιευθεί ανακριβείς πληροφορίες, προς αποκατάσταση αυτών και πιστός στις αρχές που ακολουθώ από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με το μπάσκετ, δηλώνω ότι:

Με την ιδιότητα του μέλους της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, συμμετείχα σήμερα (5/4) στη συνεδρίαση που έγινε διαδικτυακά στις 13:00 και στην οποία συμμετείχαν 19 από τα 21 διορισμένα μέλη της.

Στην ψηφοφορία για την εκλογή προεδρεύοντος της σημερινής συνεδρίασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ -και όχι για την εκλογή προέδρου αυτού - δεν συμμετείχα, δεν ψήφισα. Ομοίως δεν συμμετείχα σε συνεδρίαση η οποία συγκλήθηκε από μερίδα των μελών της ανωτέρω προσωρινής διοίκησης σήμερα (5/4) για τις 15.30.

Δεν συμμετείχα σε οποιαδήποτε άλλη συνάντηση, συνεδρίαση κλπ., ούτε έθεσα υποψηφιότητα για να αναλάβω οποιαδήποτε θέση στο προεδρείο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ ή άλλο αξίωμα, ούτε έλαβα γνώση οποιασδήποτε πρότασης προς το πρόσωπό μου, ούτε αποδέχθηκα τέτοια πρόταση. Περαιτέρω, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων μου εκ της θέσεως του Προέδρου του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, δεν επιθυμώ να αναλάβω οποιαδήποτε θέση στο Προεδρείο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Σημειωτέον ότι ο ex officio (αυτοδίκαιος) διορισμός του προέδρου του ΕΣΑΚΕ ως Α’ Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ δεν ισχύει σε περίπτωση διορισμού προσωρινής διοίκησης με προσωρινή διαταγή ή δικαστική απόφαση.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του μπάσκετ, ζητώ από όλους τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους αυτοσυγκράτηση.

Όπως κάθε φορά, υπηρετώ και υποστηρίζω τη διαφάνεια και την εποικοδομητική αντιπαράθεση θέσεων για τη σύγκλιση απόψεων για το άθλημα που όλοι αγαπάμε και το φίλαθλο κοινό του οποίου είμαστε υπηρέτες.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι από την θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, στην οποία με εξέλεξαν τρεις φορές οι ΚΑΕ της Stoiximan Basket League,για το καλό του επαγγελματικού μπάσκετ και θα συνεργαστώ με όποια διοίκηση προκύψει από τις εκλογές της ΕΟΚ για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του αγαπημένου αθλήματος των Ελλήνων.

Ευάγγελος Γαλατσόπουλος

Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα