Εκλογές ΕΟΚ: Με 512 σωματεία στάλθηκε και εγκρίθηκε ο κατάλογος (pics)

Gazzetta team
Εκλογές ΕΟΚ: Με 512 σωματεία στάλθηκε και εγκρίθηκε ο κατάλογος (pics)

bet365

Η ΕΟΚ έστειλε κατάλογο με 512 σωματεία που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της 30ης Μαΐου.

Η ΕΟΚ έστειλε κατάλογο με 512 σωματεία στην ΓΓΑ τα οποία έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές και φυσικά έγινε αποδεκτός.

Να θυμίσουμε πως πριν περίπου ένα μήνα είχε στείλει κατάλογο με περίπου 1000 σωματεία, λίστα η οποία δεν είχε γίνει δεκτή από την ΓΓΑ.

Δεν αποκλείεται πάντως παραμονή της εκλογικής διαδικασίας στις 30/05 να βρεθούν σωματεία που δεν βρίσκονται στον κατάλογο τα οποία θα προσφύγουν στο δικαστήριο κι ενδεχομένως θα δικαιωθούν αφού υπάρχει δεδικασμένο με 21 άλλους συλλόγους που έπραξαν πριν λίγο καιρό το ίδιο.

Ημερομηνία - κλειδί για την προγραμματισμένη διεξαγωγή των εκλογών θεωρείται η 10η Μαΐου. Τότε έχει οριστεί η δικάσιμος για την προσφυγή που έχουν καταθέσει τα 21 σωματεία.

Αν το πρωτοδικείο απορρίψει την προσφυγή τους τότε οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά. Στην περίπτωση που το πρωτοδικείο αποφασίσει την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο τότε θα δημιουργηθεί νέο πρόβλημα με τις ημερομηνίες και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε νέα αναβολή - μετάθεση της ημερομηνίας τέλεσης των αρχαιρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυγενάκης: «Ο Βασιλακόπουλος κάνει ζημιά και οδηγεί το μπάσκετ χαμηλά» (vid)

Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο: «Ου γαρ έρχεται μόνον»

Επίθεση Αυγενάκη σε Βασιλακόπουλο: «Θεωρεί πως είναι κράτος εν κράτει»

ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Ανήκει στην κατηγορία των γραφικών»

 

Τελευταία Νέα