Εκλογές ΕΟΚ: Με 512 σωματεία στάλθηκε και εγκρίθηκε ο κατάλογος (pics)

Gazzetta team
Εκλογές ΕΟΚ: Με 512 σωματεία στάλθηκε και εγκρίθηκε ο κατάλογος (pics)

bet365

Η ΕΟΚ έστειλε κατάλογο με 512 σωματεία που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της 30ης Μαΐου.

Η ΕΟΚ έστειλε κατάλογο με 512 σωματεία στην ΓΓΑ τα οποία έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές και φυσικά έγινε αποδεκτός.

Να θυμίσουμε πως πριν περίπου ένα μήνα είχε στείλει κατάλογο με περίπου 1000 σωματεία, λίστα η οποία δεν είχε γίνει δεκτή από την ΓΓΑ.

Δεν αποκλείεται πάντως παραμονή της εκλογικής διαδικασίας στις 30/05 να βρεθούν σωματεία που δεν βρίσκονται στον κατάλογο τα οποία θα προσφύγουν στο δικαστήριο κι ενδεχομένως θα δικαιωθούν αφού υπάρχει δεδικασμένο με 21 άλλους συλλόγους που έπραξαν πριν λίγο καιρό το ίδιο.

Ημερομηνία - κλειδί για την προγραμματισμένη διεξαγωγή των εκλογών θεωρείται η 10η Μαΐου. Τότε έχει οριστεί η δικάσιμος για την προσφυγή που έχουν καταθέσει τα 21 σωματεία.

Αν το πρωτοδικείο απορρίψει την προσφυγή τους τότε οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά. Στην περίπτωση που το πρωτοδικείο αποφασίσει την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο τότε θα δημιουργηθεί νέο πρόβλημα με τις ημερομηνίες και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε νέα αναβολή - μετάθεση της ημερομηνίας τέλεσης των αρχαιρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυγενάκης: «Ο Βασιλακόπουλος κάνει ζημιά και οδηγεί το μπάσκετ χαμηλά» (vid)

Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο: «Ου γαρ έρχεται μόνον»

Επίθεση Αυγενάκη σε Βασιλακόπουλο: «Θεωρεί πως είναι κράτος εν κράτει»

ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Ανήκει στην κατηγορία των γραφικών»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED