ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Ανήκει στην κατηγορία των γραφικών»

Gazzetta team
ΕΟΚ για Αυγενάκη: «Ανήκει στην κατηγορία των γραφικών»

bet365

Μετά τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, κύκλοι της ΕΟΚ θέλησαν να απαντήσουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον οποίο και χαρακτήρισε... γραφικό.

Συγκεκριμένα από την ΕΟΚ ανέφεραν μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι «όποιος απασχολεί τη δημοσιότητα παραπάνω απ’ όσο αντέχει καταντάει γραφικός και δυστυχώς ο κύριος αυτός ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία. Απλά και μόνο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, κάνουμε γνωστό ότι ο εν λόγω κύριος έχει αναβάλλει τις εκλογές των Ομοσπονδιών, οι οποίες θα έπρεπε να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020, και καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων του πέντε φορές, επαναλαμβάνουμε πέντε φορές(!), τις έχει μεταθέσει. Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Αυγενάκη σε Βασιλακόπουλο: «Θεωρεί πως είναι κράτος εν κράτει»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED