Βασιλακόπουλος για καταγγελία απόπειρας βιασμού: «Και τι να κάνω; Tον Πουαρό»

Gazzetta team
Βασιλακόπουλος για καταγγελία απόπειρας βιασμού: «Και τι να κάνω; Tον Πουαρό»

bet365

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε για την καταγγελία απόπειρας βιασμού, αλλά και για την μετάθεση των εκλογών.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετά το Gazzetta.gr φιλοξενήθηκε και στον «bwin Sport FM».

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ μεταξύ άλλων είπε και για την καταγγελία απόπειρας βιασμού από υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας, «Το αγνοώ το θέμα, όπως το αγνοούν οι περισσότεροι στην Ομοσπονδία. Καμία τέτοια καταγγελία δεν έγινε στην Ομοσπονδία, ούτε γνωστοποίηση τέτοιας καταγγελίας από κανέναν. Και τι να κάνω τον Πουαρό; Αυτοί που τα δημοσιεύουν και τα κινούν; Περίμενα να έχουν ενημερώσει ή να φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Αλλά δεν έφτασε ουδέποτε και από κανέναν. Δεν θέλω να προχωρήσω παραπέρα».

Για την μετάθεση των εκλογών: «Θα δικαιωθούν κι άλλα σωματεία. Αφού πληρούν τις προϋποθέσεις γιατί δεν τα ενέκριναν; Έχουν δραστηριότητα και μετέχουν στα πρωταθλήματα, άρα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την Ομοσπονδία. Θέλουν μία μικρή συνέλευση. Όσο περιορίζεται το εύρος ενός οργάνου, τόσο πιο εύκολα το ελέγχεις. Από τα 965 σωματεία που έχουν πραγματική αθλητική δράση, προκαλώ να βρουν ένα σωματείο που είναι μόνο… σφραγίδα. Όλα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες. Βρήκαν τώρα το μητρώο και θέλει χαρτί από την περιφέρεια και από τον… παπά της ενορίας».

Για την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ για τη μεταφορά των εκλογών: «Δεν υπάρχουν μέλη του ΔΣ από τον ΕΣΑΚΕ. Δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ εδώ και χρόνια. Δεν διαφώνησε κανείς κατά τη διάρκεια του ΔΣ. Τρεις φορές είπα τη λέξη “ωραία” και πήραμε την απόφαση. Μάλιστα το είπε και ο αντιπρόεδρος Γολέμης, ότι είναι ομόφωνη η απόφαση. Μετά κάποιες παρεμβάσεις έκαναν οι δυο-τρεις».

Για το αν θα συνεχίσει να ασχολείται: «Κουράστηκα και το λέω. Έχω κουραστεί και δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω. Αν ο λόγος που έκαναν το νομοθετικό τερατούργημα ήμουν εγώ, κάνουν λάθος. Είχα αποφασίσει να αποσυρθώ. Να αφήσουν τους ανθρώπους να προχωρήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βασιλακόπουλος: «Δεν ασχολούμαι με κανέναν υποψήφιο διάδοχό μου και δεν με ενδιαφέρει»!

Εκλογές ΕΟΚ: Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε αναβολή για τις 23 Μαΐου!

Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος αποφάσισε να βάλει ταφόπλακα στο ελληνικό μπάσκετ»

 

Τελευταία Νέα