Μαρκάκης: «Ούτε άλλαξα, ούτε γύρισα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μαρκάκης: «Ούτε άλλαξα, ούτε γύρισα»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του κρητικού μπάσκετ πήρε θέση για όσα φημολογούνται για αυτόν.

Ο Μπάμπης Μαρκάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος λατρεύει το μπάσκετ και την Κρήτη. Καθημερινά εργάζεται για αυτά τα δύο πράγματα και στις επικείμενες εκλογές τάχθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και εκεί παραμένει.

Ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως έκανε πισωγύρισμα προς την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου.

Με επίσημη δήλωση ο Μαρκάκης ανέφερε, «Όποιος θέλει να μάθει κάτι για μένα, μπορεί να ρωτήσει εμένα. Όχι να διαδίδει ψέματα και κουτσομπολιά. Προφανώς όσα γράφονται για μένα διακινούνται από συγκεκριμένα κέντρα για να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ενημερώνω λοιπόν πως ούτε άλλαξα, ούτε γύρισα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED