Κοινή επιθυμία ΠΣΑΚ – ΕΟΚ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Gazzetta team
Κοινή επιθυμία ΠΣΑΚ – ΕΟΚ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

bet365

Στη σημερινή (17/12) συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ και του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη εκφράστηκε η κοινή επιθυμία για την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων ενώ αναμένεται συνάντηση με τις ομάδες της Α2.

Το ελληνικό μπάσκετ, πλην Basket League έχει βάλει «λουκέτο» ενώ οι αθλητές των μικρών κατηγοριών ζητούν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, αποστέλλοντας πρόσφατα κοινή επιστολή με αποδέκτες τους Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στηρίζει τις πρωτοβουλίες των μελών του και προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης 17/12 στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα