Φασούλας: «Να υπάρξει κοινή στρατηγική ώστε να βρεθεί διέξοδος στη διακοπή των πρωταθλημάτων»

Gazzetta team
Φασούλας: «Να υπάρξει κοινή στρατηγική ώστε να βρεθεί διέξοδος στη διακοπή των πρωταθλημάτων»

bet365

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα ζήτησε κοινή τηλεδιάσκεψη με τους Αρμόδιους Φορείς στο Υπουργείο Υγείας, τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και το Δ.Σ. της ΕΟΚ για τα αγωνιστικά και άλλα προβλήματα που υφίστανται σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης για το Ελληνικό μπάσκετ, αλλά και σκεπτόμενοι την υπάρχουσα κατάσταση, προχωρήσαμε στην αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (email) προς τους Αρμόδιους Φορείς στο Υπουργείο Υγείας (ΕΕΔΥ, ΕΟΔΥ) με κοινοποίηση προς Υφυπ. Αθλητισμού κο Αυγενάκη και Πρόεδρο και ΔΣ ΕΟΚ.

Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους εμπλεκόμενους φορείς την υφιστάμενη κατάσταση που βιώνουν οι Σύλλογοι, οι Ενώσεις και οι Εθνικές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες (πλην Α1) και ζητάμε να γίνει μια κοινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ αυτών, με στόχο να καταθέσουμε προτάσεις και να επιλυθούν άμεσα τα όποια αγωνιστικά και άλλα προβλήματα υφίστανται σήμερα.

Σας παραθέτω μέρος της επιστολής αυτής, όπου αφού αναφέραμε τα γεγονότα, προχωρήσαμε στην πρόταση μας.

Κύριοι,

Έχοντας βαθιά αίσθηση των γεγονότων που συμβαίνουν, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας και σας καλούμε μέσω ηλεκτρονικής τηλεδιάσκεψης να συνομιλήσουμε με όλους τους συναρμόδιους φορείς ώστε να σας μεταφέρουμε συγκεκριμένες προτάσεις, σκέψεις και συλλογιστικές με στόχο να βρεθεί μια σημαντική λύση, σωτήρια για τα πρωταθλήματα και τις Εθνικές ομάδες.

Κατανοώντας το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας και την απόφαση της, θεωρούμε ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε ώστε να βρεθεί άμεση και αμοιβαία λύση στα θέματα που τόσο έντονα παρουσιάζονται μετά την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Πιστεύουμε και θεωρούμε ότι λύσεις υπάρχουν και δεσμευόμαστε ότι θα σας τις καταθέσουμε κατά την ηλεκτρονική τηλεδιάσκεψη.

Είναι σημαντικό να υπάρξει μια κοινή στρατηγική για το Ελληνικό μπάσκετ, ώστε να βρεθεί μία αξιόπιστη και λειτουργική διέξοδος σε αυτή την παρατεταμένη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Πρόεδρος για την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

«ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Παναγιώτη Φασούλα»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED