Ο Φασούλας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων (pic)

Gazzetta team
Ο Φασούλας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων (pic)

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ αντάλλαξε απόψεις μτ ον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Παναγιώτης Φασούλας με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια ενημέρωσης για το πλάνο που έχουν κατά νου σχετικά με το ελληνικό μπάσκετ.

Η «αράχνη» μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά και την Βάσω Στασινού συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει, «Το απόγευμα της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου, η πρωτοβουλία «Πρώτα το Μπάσκετ» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Φασούλας και οι στενοί συνεργάτες του -και υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές- Ευθύμης Ρεντζιάς και Βάσω Στασινού συζήτησαν με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, για τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Κώστα Μπακογιάνη να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο μπάσκετ και το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα και των συνεργατών του για την «επόμενη ημέρα» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν οι σπουδαίες προοπτικές συνεργασίας της δημοτικής αρχής με την Ομοσπονδία που ανοίγονται στο επόμενο διάστημα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες φυσικά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αθηναιών εξήρε το έργο του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον ΟΠΑΝΔΑ, ενώ η Βάσω Στασινού παρουσιάσε μια σειρά ιδεών και εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Δήμο της Πρωτεύουσας και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ΝΒΑ Ambassador στην Ευρώπη, ανέπτυξε τις προοπτικές δράσεων του ΝΒΑ στην Ελλάδα.»

 

Τελευταία Νέα