«Έκρηξη» Βασιλακόπουλου με φόντο τις εκλογές της ΕΟΚ!

Gazzetta team
«Έκρηξη» Βασιλακόπουλου με φόντο τις εκλογές της ΕΟΚ!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος προχώρησε σε προσωπική δήλωση λίγες ώρες μετά από τη συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη κατά των ομοσπονδιών για το μητρώο σωματείων!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει νωρίτερα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ότι «ορισμένες ομοσπονδίες κώφευαν ή χρησιμοποιούσαν αστείες δικαιολογίες, για να μην αποστείλουν στοιχεία για την εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων»!

Αναφέρθηκε, μάλιστα συγκεκριμένα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για 1.200 και πλέον σωματεία ωστόσο στη λίστα που απέστειλε στη ΓΓΑ για τη διασταύρωση των ενεργών με το Μητρώο, δήλωσε 1.019»

Έτσι, λοιπόν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, έκανε την εξής δήλωση, δίχως όμως να κατονομάσει τον Λευτέρη Αυγενάκη ή να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε αυτά που καταλογίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού:

«Ο έχων μηδενική παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό, επιχείρησε σήμερα για μία ακόμα φορά με αήθη τρόπο να απαξιώσει την μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά ανθρώπων στο αθλητικό κίνημα της χώρας. Αιδώς Αργείοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα