Η εκδοχή της ΕΟΚ για το συμβάν στην κλήρωση των διαιτητών

Gazzetta team
Η εκδοχή της ΕΟΚ για το συμβάν στην κλήρωση των διαιτητών

bet365

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ υποστηρίζουν ότι ουδέποτε φυγαδεύτηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για να γλιτώσει το αυτόφωρο, αλλά αντίθετα θέλησε να πάρει τον ρόλο του «πυροσβέστη».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΟΚ δεν υπήρξε καμία αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου και ουδέποτε... φυγαδεύτηκε για να γλιτώσει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εκείνη την ώρα αποχωρούσε από τα γραφεία και είδε τους δύο δικηγόρους, τον κ. Καραχάλιο της ΕΟΚ και τον κ. Μαύρο των Γκόντα-Φούφη να διαπληκτίζονται έντονα. Εκείνη την ώρα όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά πήρε και τον ρόλο του πυροσβέστη.

Μάλιστα ζήτησε από τους δύο άνδρες να περάσουν μέσα στα γραφεία και να μην φωνάζουν έξω από την ΕΟΚ. Και αυτό διότι με αυτόν τον τρόπο κάνουν κακό στο ίδιο το άθλημα και ότι το προτιμότερο θα ήταν να μιλήσουν ήρεμα και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Και κατέληγαν, λέγοντας, ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν έρχονται οι τελικοί του πρωταθλήματος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα