Ολυμπιακός - Λάρισα 89-61: Χρόνος στους μικρούς, τιμή στην τραγωδία της Θύρας 7 (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ολυμπιακός - Λάρισα 89-61: Χρόνος στους μικρούς, τιμή στην τραγωδία της Θύρας 7 (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησe της Λάρισας σε ένα ακόμη Monday Night Against covid-19, το οποίο ήταν αφιερωμένο και στην τραγωδία της Θύρας 7.

Ευκαιρία για δοκιμές. Για κοινωνική προσφορά. Και ένα πολύτιμο μάθημα ιστορίας. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λάρισα, μικρή σημασία έχει. Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε μία... χούφτα απουσίες (Σλούκας, Πρίντεζης, Σπανούλης, Βεζένκοβ, Παπανικολάου). Αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για όσους έρχονται από τον πάγκο και τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και η Λάρισα, επιτρέποντας στους Ρας, Σμιθ και Μπράουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, για να εκμεταλλευτούν το κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στην αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο. Μετά επιβλήθηκε έχοντας 20 ασίστ και 7 κλεψίματα, ενώ έκανε 10 λάθη. Οι «ερυθρόλευκοι» σούταραν με 68% (24/35) στα δίποντα και 40% (8/20) στα τρίποντα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Χαραλαμπόπουλος με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησαν δύο από τους μικρούς, ο Χρηστίδης με 12 πόντους και ο Κολοβέρος με 11.

Όσο για την κοινωνική προσφορά; Όπως κάθε Δευτέρα στα Monday Night Against covid-19 που διοργανώνει ο Ολυμπιακός, η προσφορά προς όσους έχουν ανάγκη είναι μεγάλη. Η συγκυρία έφερε την αναμέτρηση να αποτελέσει και τον ετήσιο φόρο τιμής της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους αδικοχαμένους φιλάθλους της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τη μαύρη φανέλα του, ενώ πριν τον αγώνα - εκτός από το ένα λεπτό σιγής - έπαιξε και το βίντεο αφιέρωμα στην τραγωδία, που είχε προβληθεί και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 48-33, 70-52, 89-61.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα