Τσαρτσαρής για lockdown: «Δουλειά σας είναι να βρείτε λύση»!

Gazzetta team
Τσαρτσαρής για lockdown: «Δουλειά σας είναι να βρείτε λύση»!

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στην παράταση του lockdown καλώντας τους υπεύθυνους να βρουν μια λύση ώστε να μην μαραζώσει ο αθλητισμούς και τα χιλιάδες παιδιά στραφούν σε άλλου είδους ψυχαγωγία.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την παράταση του lockdown τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ενώ παράλληλα αυξάνονται οι φωνές που ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε σχετικά με ανάρτησή του στα social media:

«Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζει κανονικότατα. Σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι φίλαθλοι στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα.

Τρεις μήνες την Άνοιξη, κουτσό καλοκαίρι με αρκετή δυσπιστία και φόβο από παιδιά και γονείς, έρχεται να πέσει η ταφόπλακα με το τρέχον δίμηνο.

Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός, θα αγαπήσουν τα e-sports ακόμα περισσότερο, θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες για την κοινωνικότητα και υγεία τους, θα αποκτήσουν ψυχολογικά με τον εγκλεισμό (μιλάμε για παιδιά έτσι; Που δεν ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση).

Ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές που ζουν από τον αθλητισμό και από το κορμί τους, που οφείλουν να κρατούν σε καλή κατάσταση επί δωδεκαμήνου, πώς θα συντηρηθεί; Με τρεξιματάκι στο πάρκο και push ups στο σπίτι; Τα ερωτήματα είναι πολλά περισσότερα βέβαια και όλα τους απόλυτα ρεαλιστικά και δυστυχώς, συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα.

Υ. Γ. Ξέρω πολύ καλά την απάντηση περί διαθεσίμων ΜΕΘ κλπ.

Ε βρείτε λύση κύριοι. Η δουλειά σας είναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.